Wij zijn onderdeel van de Koraalgroup.

Wij zijn Korma IT Solutions.

En bieden digitale oplossingen op maat.

Actief sinds 2008

Het avontuur is gestart in 2008. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Koraal PMS BV en Maral ICT is het welbekende Korma IT Solutions ontstaan. Met ons hechte team – bestaande uit 12 collega’s – doen wij onze uiterste best om de doelen van al onze klanten te realiseren.

Geen brug te ver

In de laatste jaren hebben wij prachtige marketingcampagnes weggezet, softwaresystemen gebouwd en bedrijven digitaal laten groeien met onze producten die het verschil maken. Onze trouwe klanten maken namelijk al jaren gebruik van onze diensten en producten. We kijken gericht naar de klant om te ontdekken welke campagnes of systemen het verschil gaan maken. Afhankelijk van deze wensen en doelen ontwikkelen wij een gepaste oplossing voor iedere organisatie.

Met onze kantoren in Winterswijk en Tilburg komt onze Brabantse nuchterheid en Achterhoekse gezelligheid nadrukkelijk naar voren, maar dat kun je zelf ervaren onder het genot van een lekkere bak koffie.

Bakken koffie per jaar

Klanten

Enthousiaste collega´s

betrouwbaar.

Maak kennis met het team

Korma is al jarenlang een trouwe partner van stichting Onky Donky.

Deze stichting vindt dat elk kind recht heeft op een zorgeloze jeugd. Juist kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan verdienen wat extra aandacht in een veilige en liefdevolle omgeving. Dat vinden wij dus ook! Wil je meer weten? Bekijk dan eens de website.