Wij zijn onderdeel van de Koraalgroup.

Jouw strategie & campagnes door Korma laten maken?

Het opstellen van een goede marketingcampagne is complex. Samen gaan wij kijken welke informatie er wanneer via welke kanalen aan welke doelgroep getoond wordt.

Keizer in campagnes, koning van de content.

Iedere stimuli waar uw doelgroep aan blootgesteld wordt, heeft invloed op de houding tegenover uw organisatie. Daar zijn wij ons zeer bewust van. Wij zijn dus zeer precies in het selecteren van de kanalen en inhoud van de campagnes.

Content bestaat uit meer dan alleen maar Facebookberichtjes of nieuwsartikelen op uw website. Content leeft. Deze informatie is sterk afhankelijk van uw doelgroep én uw medewerkers. Wij kunnen voor uw organisatie volledige marketingcampagnes opzetten, uitwerken en evalueren.

Video Marketing

Email marketing

Social marketing

Ervaringsverhalen

Nieuwsberichten

Interne communicatie

Wij bieden u de mogelijkheid dat wij de content volledig uit uw handen te nemen. Wellicht zijn enkel Facebook advertenties voldoende voor uw organisatie, wellicht gaat u via LinkedIn uw doelgroep benaderen. Wat de kanalen ook worden, samen gaan we gaan kijken welke het beste passen bij uw doelen.

Zoekmachine optimalisatie en advertenties.

Zoekmachinemarketing is een van de meest effectieve manieren van online marketing. Zowel SEA als SEO kunnen voor enorm veel resultaten zorgen. Toch is een goede SEO strategie een complex proces. Het door Google geschreven algoritme is complex en blijft zichzelf verbeteren. Eenmaal aan de top in de Google resultaten geeft geen enkele garantie dat je hier ook blijft. Er zijn verschillende manieren om online vindbaar te zijn. Door het optimaliseren van uw pagina, kan Google uw website hoog indexeren. Tegenwoordig is het echter vaak minstens net zo effectief om goed uitgewerkte advertenties op Google te plaatsen. Samen zullen wij bepalen wat het meest effectief is voor uw organisatie.

SEO geschreven content.

Uitvoerig marktonderzoek.

Linkbuilding.

Aanvullen met advertenties.

Analyseren.

Optimaliseren.

Tevens blijft het een uitdaging om zo weinig mogelijk te betalen voor het optimale resultaat, Korma streeft hier uiteraard wel naar. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen wij de advertentiesets van Adwords zo duidelijk mogelijk inrichten, zodat u de resultaten snel en gemakkelijk in kunt zien. Blijf de concurrentie een stap voor en laat u adviseren door de SEO-specialisten van Korma.

Clicks en conversies.

Uiteindelijk wordt er in de marketing geïnvesteerd om meer resultaten te krijgen. Een strakke website, leuke social media uitingen of mailers zijn natuurlijk niet het einddoel. Door onze conversie optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw websitebezoekers zich gedragen zoals u dat wilt.

Net als leerlingen in de klas, kun je consumenten op een website bepaalde dingen aanleren. Bij conversie optimalisatie is het belangrijk dat de consument aangeleerd wordt om bepaalde handelingen te verrichten. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief, online producten kopen of telefonisch contact opnemen met uw bedrijf.

1. Nulmeting.

Wij analyseren het huidige klikgedrag op uw website, zoekmachines & social media.

2. Plan van aanpak.

Samen met u gaan we kijken naar de verbeterpunten en stellen we een plan van aanpak op.

3. Wij gaan aan de slag.

Wij gaan aan de slag op de verschillende kanalen om de nodige aanpassingen door te voeren.

4. Conversie optimalisatie.

Uw klanten krijgen een betere ervaring op uw kanalen en zullen eerder tot een conversie overgaan. Iedereen blij.

Korma kan er voor zorgen dat uw bouncepercentage aanzienlijk daalt. De voornaamste manier om dit te bewerkstelligen is het beïnvloeden van het klikgedrag. Geef de consument altijd de keuze om door te klikken maar geef ze nooit té veel keuzes. Wij vinden hier een balans in en werken dit professioneel uit.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Boris staat je graag te woord!

Of gebruik het formulier