Recruitment software voor jouw organisatie.

Deze recruitment tool is online, zodat je vanaf iedere locatie in kan loggen. Onze recruitment software (die wij Cactus noemen) is bestemd voor doelgroepen zoals grotere organisaties, detachering-, werving & selectie- en uitzendbureaus.

Hoe werkt Korma Cactus?

Onze recruitment software zorgt ervoor dat de kandidaat een geautomatiseerd traject doorloopt. De structuur van Cactus draagt bij aan een hogere productiviteit en soepelere samenwerking tussen de recruiters.

Hé kijk, een nieuwe kandidaat!

Het begint met het toevoegen van een kandidaat in Cactus. Vul de persoonsgegevens en voorkeuren in. Wanneer de persoon is opgeslagen komt hij of zij terecht in de eerste fase.

Koppel een recruiter, wel zo persoonlijk

Het koppelen van de recruiter aan de desbetreffende kandidaat zorgt voor een efficiënte manier van werken. Iedere recruiter kan de verantwoordelijkheden, cijfers en kandidaten in één overzicht vinden.

Maak fases, duidelijk voor iedereen

Doorloop bij iedere kandidaat dezelfde fases. Deze fases zijn eenvoudig af te stemmen op jouw organisatie, waardoor het proces vlekkeloos verloopt.

Monitor je CRM via contactmomenten

Bij iedere kandidaat kunnen meerdere collega’s taken uitvoeren. Door de contactmomenten zijn alle collega’s altijd op de hoogte van de laatste status.

Je hebt altijd een favorietje

De recruiter hangt een percentage aan de slagingskans van de kandidaat. Deze slagingskans zorgt voor een effectievere tijdsindeling.

Geen post-it's maar online to do lijsten

Maak een taak aan en stel een recruiter verantwoordelijk. Hierdoor is de communicatie eenvoudig in te delen en is er een duidelijk overzicht van de te verrichten taken en verantwoordelijkheden van de recruiter.

Documenten, gewoon in de cloud

Plaats de documenten, in de database. De documenten blijven dus altijd gebonden aan de desbetreffende kandidaat en deze zijn eenvoudig terug te vinden.

Shit, een match... en nu?

Wanneer je een geschikte kandidaat klaar hebt, is het mogelijk om deze aan te bieden aan een klant of een interne afdeling. De klant kan dan de gegevens, documenten, etc. zien van de aangeboden kandidaat en beslissen of ze hem / haar op gesprek willen laten komen.

Analyseer en optimaliseer

Analyseer het trajectverloop van de kandidaten. Er komt met één druk op de knop een overzicht tevoorschijn waarmee de gemiddelde doorlooptijd van de kandidaten, het aantal inschrijvingen per onderdeel en per fase wordt berekend.

De voordelen

Op een rijtje.

#SCHAALBAAR

b

Je bedrijf kan veranderen, daarmee ook je processen. Wij schalen gewoon mee.

Richt de fases naar eigen keuze in. Iedere organisatie is anders. Daarom zorgen wij voor een recruitment tool die is ingericht zodat je zelf de totale regie hebt over de indeling.

#EXPORT

Gegevens exporteren, beetje old-school, maar soms wel handig.

Filter op de voorkeuren of de fase waarin de kandidaten zitten. Exporteer de gegevens en je hebt de juiste doelgroep in één bestand. Ideaal voor een mailing bijvoorbeeld.

#RESPONSIVE

Mobiel vriendelijk, want ook op vakantie moet je als recruiter in kunnen loggen.

Onze recruitment software is te gebruiken via de mobiele telefoon. Hierdoor blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ingevoerde taken en personen.

#BEVEILIGD

Wil je geen ruzie met de AVG politie? Wij beschermen je gegevens.

Aangezien er veel persoonsgegevens worden opgeslagen is deze software volledig veilig ingericht. Essentieel voor deze recruitment software.

#TEMPLATES

i

Vragenlijsten maken zodat je nieuwe recruiters weten wat ze moeten doen.

Voer de vragen in die noodzakelijk zijn tijdens een intake gesprek. Dit zorgt voor een vast template die structuur bied tijdens de intakegesprekken.

#SAMENWERKEN

Online samenwerken aan dezelfde kandidaat? Dat kan, lekker snel.

Uiteraard is deze recruitment tool te gebruiken met meerdere personen tegelijkertijd. Hierdoor ervaar je geen ongemak tijdens de bewerkingen.

Prijzen van onze recruitment software

Het liefste bieden we hem gratis aan, maar wij hebben ook personeel die we moeten betalen.

Basic

– 3 gebruikers
– Basis product
– Geen extra’s

 

€150,- p.m.

Advanced

– 10 gebruikers
– Basis product
– Geen extra’s

 

€200,- p.m.

Premium

– Onbeperkt gebruikers
– Klant portaal
– Mailers

 

€280 p.m.

Klaar om jouw recruitment proces te verbeteren en te digitaliseren?

Neem contact met ons op. We staan je graag te woord!