Wij zijn onderdeel van de Koraalgroup.

4 juni was aangekondigd dat er weer een nieuwe iOS update aankomt, namelijk iOS 12. Ondertussen is er al wel een beta versie beschikbaar, maar zal de officiële versie pas in de herfst 

IOS 12

iOS 12 zal te downloaden zijn op alle apparaten die iOS 11 kunnen uitvoeren. Dit omvat de iPhone 5s en nieuwer, de iPad mini 2 en nieuwer, de iPad Air en nieuwer, en de zesde generatie iPod touch. Apple verdubbelt met iOS 12 de prestaties en werkte van boven naar beneden om iPhones en iPads sneller en actiever te laten reageren. Naast dat Apple natuurlijk allerlei verbeteringen heeft aangebracht ‘achter de schermen’ van de iPhone en iPad, zijn er ook wat nieuwe functies bij deze update. 

01

Memoji

De Animoji kenden we al van de vorige iOS. Maar er is nu een variant op gekomen, deze kan je personaliseren en eruit laten zien zoals jezelf. Memoji kan zelfs gebruiken bij het nieuwe FaceTime.

02

Groep FaceTime

De nieuwe versie ondersteunt FaceTime gesprekken met maximaal 32 personen (lekker druk wel). Tijdens FaceTime kan er dus gebruik worden gemaakt van Memoji en nieuwe camera-effecten. 

03

Screen Time

Screen Time biedt wekelijkse activiteitenrapporten die gedetailleerd beschrijven hoe je je iOS-apparaat gebruikte, waaronder hoeveel tijd je in elke app doorbrengt, hoe vaak je je telefoon op pakt, hoeveel tijd je spendeert op de iPhone of iPad en welke apps de meeste meldingen verzenden.  Met App Limits, een deel van Screen Time, kun je een tijdslimiet instellen voor apps om je eraan te herinneren ze minder te gebruiken. Met de optie Ouderlijk toezicht kunnen ouders zien hoeveel tijd hun kinderen besteden op hun apparaten en die tijd beperken met gedetailleerde controle opties.

04

Niet Storen

Dankzij de Niet Storen functie bij Bedtijd kan je je meldingen ’s nachts uitschakelen. Met de Niet Storen-functies kan je Niet storen gedurende een uur instellen, terwijl u zich op een specifieke locatie bevindt, of voor de duur van een vergadering.

05

Gegroepeerde meldingen

Gegroepeerde meldingen zijn toegevoegd om het gemakkelijker te maken om alle meldingen van een app tegelijk te bekijken en te beheren. Er is daarnaast een nieuwe Instant Tuning-functie om meldingen aan te passen wanneer ze binnenkomen. Je kunt op een melding drukken om meldingen voor een bepaalde app uit te schakelen. Of stel ze in op Stille Melding, deze stuurt de berichten naar het Berichtencentrum maar niet naar het Vergrendel scherm. 

Kan jij ook niet wachten tot de herfst? Meld je hier aan bij het Apple Beta Software Program en kijk of de iOS 12 jou alvast bevalt!

Let op! Het is wel een testversie dus het kan zijn dat er nog foutjes aanwezig zijn. Je telefoon kan hierdoor wat trager worden en/of sommige apps reageren niet hetzelfde als voorheen.