Mobiele app

Onze app is beschikbaar voor iOS en Android en geeft werknemers inzicht in de door hen gewerkte uren en biedt werknemers de mogelijkheid hun beschikbaarheid door te geven. Daarnaast kan de app gebruikt worden om effectief met je personeel te communiceren doormiddel van pushmeldingen.

Beschikbaar in:

Appstore

Playstore

Heb je een vraag over onze app?

Laat je e-mailadres achter en Joris neemt contact met je op!


Functionaliteiten

De app biedt werkgevers en werknemers de volgende voordelen. 

Real time roosters

Je personeel kan in de app altijd en overal de meest recente personeelsplanning inzien. Als de planner wijzigingen in het rooster aanbrengt worden deze meteen doorgevoerd in ieders persoonlijke werkroosters. Wanneer je personeel haar smartphone bij de hand heeft hebben zij dan ook automatisch het actuele werkrooster bij de hand.

Beschikbaarheid doorgeven

Werknemers geven eenvoudig aan wanneer zij wel of niet kunnen werken.  Personeel geeft ofwel haar beschikbaarheid door, ofwel zij dienen verzoeken in tot vrije dagen. Zo betrek je medewerkers actief in de personeelsplanning en heeft de planner de beschikbaarheid van alle medewerkers in een oogopslag inzichtelijk.

Klokken in de app

De app kan daarnaast ingezet worden om werknemers gewerkte uren te laten klokken. Zo bestaan de mogelijkheden medewerkers te laten klokken via WiFi, RFID-druppels of personeel handmatig werkuren bij te laten houden en verantwoorden in de app.

Gewerkte uren inzien

De mobiele app biedt werknemers een overzicht van de door hen gewerkte uren. Elke werknemer heeft via de mobiele app toegang tot een overzicht van de door hem of haar gewerkte uren per maand, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke interface.

Dienstwissel

Jouw dienst ruilen met een collega! Geef het aan binnen de app en de planner zal het verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen! Alle dienstwissels realtime en overzichtelijk onder elkaar.

Communicatie

Bereik je personeel eenvoudig en effectief met relevante informatie. Geautoriseerde gebruikers kunnen pushmeldingen aan andere gebruikers versturen. Doe waar en wanneer dan ook mededeling aan je personeel via pushmeldingen en breng zo je medewerkers snel op de hoogte van belangrijk nieuws.

Gratis Whitepaper!

Strategische personeelsplanning

Iedere organisatie heeft ermee te maken, het plannen van personeel. Hoe kun je jouw organisatie en proces inrichten, zodat er een optimale, strategische personeelsplanning tot stand komt? Check het in ons whitepaper document en ontvang dé 7 tips om jouw strategische personeelsplanning te optimaliseren!


Een aantal klanten van onze app:

Declaratie indienen op ieder moment

Binnen onze applicatie bieden wij alle functionaliteiten om jouw interne proces naar een hoger niveau te tillen. Een vereiste is hierin het indienen van declaraties in de app. Simpel en effectief. Medewerkers betalen een rekening en ontvangen een betaalbewijs. Fotografeer het bonnetje met je smartphone en voeg deze toe aan de declaratie. Bepaal zelf welke gegevensvelden door je personeel ingevuld moeten worden, zodat jij als werkgever de vereiste gegevens sowieso ontvangt.

Medewerker betaalt van privérekening

Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerkosten, bedrijfslunch, werkkleding, kantoorartikelen, etc.

Declaratie indienen

Dit kan gemakkelijk in de app. Voer de boekingscategorie, datum, het bedrag en de eventuele btw in.

Scan het betaalbewijs

Voeg nu een foto toe van het betaalbewijs. Kun je dat bonnetje daarna mooi weggooien. 

Backoffice medewerker controleert declaratie

De daarvoor aangewezen personen binnen jouw organistie kunnen de declaraties afwijzen of toekennen.

Altijd een handig overzicht van je declaraties

De status van de declaratie wordt live geupdate in de app. Zo is hij altijd in behandeling, afgewezen of geaccepteerd.

De declaratie wordt uitbetaald

Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt de declaratie wel of niet uitgekeerd. En wordt deze handmatig overgemaakt of bijvoorbeeld verrekend met het loon.

In gesprek over de mogelijkheden?

Vraag een demo aan of neem contact op met Joris!