Snel en eenvoudig verlof aanvragen

Laat je medewerkers zo snel en gemakkelijk mogelijk verlof aanvragen via de mobiele app. Waar medewerkers in één overzicht hun huidige saldo aan verlofuren bekijken, nieuwe verlofaanvragen indienen en voorgaande verlofaanvragen kunnen inzien.

Beoordelen van verlofaanvragen was nog nooit zo makkelijk

Managers/ backoffice medewerkers/ directie hebben door de aanwezige verlofkaart snel inzicht in de verlofsaldo en voorgaande verlofaanvragen van medewerkers. Hierdoor wordt het beoordelen van de aanvraag een fluitje van een cent, wanneer de aanvraag is beoordeeld ontvangt de aanvrager hiervan direct een melding.

Verlofaanvragen, zo werkt het

Werknemers kunnen een verlofaanvraag indienen via de app.

Aangewezen medewerker(s) binnen jouw organisatie krijgt een melding v/d aanvraag.

Deze medewerker(s) beoordeeld de aanvraag en geeft akkoord of keurt deze af.

z

Werknemer ontvangt een melding (in zijn app) zodra de aanvraag is beoordeeld.

Conform CAO

Je verlofregistratie is altijd conform de voor jouw organisatie geldende wet- en regelgeving . In de Arbeidstijdenwet zijn regelingen rondom arbeids- en rusttijden vastgelegd, in sommige CAO’s zijn hierop uitzonderingen of aanvullingen aangebracht. Alle relevante wet- en regelgeving kan geïmplementeerd worden in onze verlofregistratie software waardoor je planning altijd overeenstemt met de arbeidstijdenwet en de in jouw sector geldende CAO.

In gesprek over de mogelijkheden?

Vraag een demo aan of neem contact op met Joris!