Personeelsplanning software

Met de personeelsplanning software van Korma is het gemakkelijk om je organisatie te beheren en je personeel in te plannen. Ons planningssysteem draagt bij aan een efficiëntere tijdsindeling en staat voor een nieuwe manier van plannen. Verhoog de effectiviteit op de werkvloer door structuur in je planning.

A.I.

Automatisch Inroosteren!

Met onze automatische planner functie vul je met een klik op de knop alle lege plekken in jouw planning op basis van competenties en beschikbaarheid van medewerkers.

24 uurs planning

Héron maakt gebruik van een 24-uurs planning. Onze software is hierdoor ook geschikt voor onregelmatige diensten en nachtdiensten.

Meerdere locaties

Medewerkers kunnen op verschillende vestigingen worden ingepland of als thuiswerker worden aangemerkt. Zo houd je een overzichtelijke personeelsplanning ongeacht het aantal vestigingen.

Mobiele app

De mobiele app voorziet je personeel altijd en overal van de meest recente planning. Medewerkers kunnen hun werkrooster altijd inzien, waardoor zij nooit voor verrassingen komen te staan.

Beschikbaarheid

Personeel kan in de app hun beschikbaarheid doorgeven. De planner krijgt hierdoor inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers en kan sneller en efficiënter een personeelsplanning maken.

Verlofregistratiekaart

De verlofregistratiekaart geeft inzicht in de openstaande en goedgekeurde verlofaanvragen. Verlofaanvragen worden in Héron bij elkaar verzameld waardoor deze beter beoordeeld kunnen worden.

Documenten koppelen

Koppel documenten aan medewerkers binnen Héron. Voeg documenten als: arbeidsovereenkomsten, bevoegdheidsbewijzen, certificaten en diploma’s toe aan personeelsleden en plan daardoor altijd de juiste mensen in.

Grip op je organisatie

Beheer je organisatie met overzicht door onze all-in oplossing. Héron biedt je een overzicht van alle relevante factoren binnen jouw personeelsplanning: verlofaanvragen, een beschikbaarheidsoverzicht, documenten en gewerkte uren. Alle relevante gegevens worden voor je verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. Verkrijg de inzichten die er toe doen en houd grip over jouw organisatie.

Conform CAO

Je personeelsplanning is altijd conform de voor jouw organisatie geldende wet- en regelgeving . In de Arbeidstijdenwet zijn regelingen rondom arbeids- en rusttijden vastgelegd, in sommige CAO’s zijn hierop uitzonderingen of aanvullingen aangebracht. Alle relevante wet- en regelgeving kan geïmplementeerd worden in onze personeelsplanning software waardoor je personeelsplanning altijd overeenstemt met de arbeidstijdenwet en de in jouw sector geldende CAO.

Patronen in je personeelsplanning

Patronen in je personeelsplanning zorgen voor een efficiëntere manier van plannen. In onze personeelsplanning software kunnen patronen ingevoerd worden op een dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Hierdoor kunnen meerdere diensten voor een werknemer of een groep werknemers gelijktijdig ingevoerd worden. Het doorvoeren van patronen is zowel beschikbaar om vrije dagen als om werkdagen in te plannen. Zo wordt tijd bespaard en gelijktijdig duidelijkheid geschept voor het personeel.

Gaten in je personeelsplanning?

De marktplaatsfunctie zorgt voor een extra dimensie aan flexibiliteit in je personeelsplanning. Medewerkers hebben zelf de mogelijkheid zich in te plannen voor openstaande losse diensten. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de personeelsplanning te koppelen aan een externe flexibele schil als een detacheringsbureau. Medewerkers van de externe partij worden vervolgens bericht en in staat gesteld de openstaande losse dienst(en) aan te nemen. Vind zo snel personeel voor openstaande losse diensten in een handomdraai.

Een aantal klanten van onze personeelsplanning:

In gesprek over de mogelijkheden?

Vraag een demo aan of neem contact op met Joris!